Investeer in uw binnendienst.. dit verdient u terug!

Gepubliceerd op 1 oktober 2021 om 21:27

Aan het eind van deze maand hoop ik 34 te worden.. dit betekent dat ik al de helft van mijn leven met makelaardij bezig ben. Een mijlpaal welke ik zeker ga vieren!

 

Ik begon op mijn 17e als stagiaire bij een lokale makelaar en heb vervolgens bij diverse kantoren mogen werken. Van verkoop tot aankoop, van verhuur tot aanhuur, van taxaties tot bedrijf onroerend goed en van de binnen- tot buitendienst. Werkelijk alle disciplines binnen de makelaardij heb ik mogen ervaren.. genieten!

 

De laatste jaren werk ik voornamelijk in de buitendienst, maar ben daarnaast nog steeds eindverantwoordelijke voor de binnendienst. Van A tot en met Z.. alles is voor mij bekend terrein.

Want de binnendienst: wat een belangrijk onderdeel van een makelaardij! Deze wordt regelmatig onderschat. Een goede binnendienst is essentieel om als kantoor kwaliteit en service te kunnen bieden. Een opgeleid en getrainde binnendienst straalt vertrouwen en kennis uit. Ik investeer dan ook graag in ons team en werk iedereen persoonlijk in. Door iedereen op dezelfde manier op te leiden en mee te nemen in processen ontwikkel ik een team waarin kennis en kunde een understatement is. 

 

Uw binnendienst kan ook geoptimaliseerd worden. Onze trainingen bieden u direct resultaat. Iedereen nog beter in zijn kracht zetten en de machine nog beter laten draaien. Een win-win situatie waar wij u graag in begeleiden.

 

Want een Keij in de Makelaardij... dat wil toch iedereen zijn?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.