De start van iets moois!

Gepubliceerd op 29 november 2020 om 08:14

De start van iets moois!

 

Het is november 2020.. ik sta voor een groot dilemma en heb besloten om mijn hart te volgen. Makkelijk was de keuze niet, maar duidelijk was het uiteindelijk wel. Ik werk met veel plezier en passie bij mijn huidige werkgever. Een bedrijf wat ik zie als mijn kindje, mijn vierde kindje. Want ja, ik ben naast mijn werk ook moeder van drie fantastische kinderen.

 

Ik heb van mijn dilemma buikpijn en slapeloze nachten gehad, maar toch de beslissing genomen om te doen wat ik altijd al heb willen doen: ondernemen! Er valt voor mij nog zoveel moois te ontdekken en ik zie bij zoveel makelaars onbenutte potentie en mogelijkheden.

 

Mijn keuze om te gaan ondernemen kwam voor mijn omgeving niet als een verassing. Ik ben iemand die constant op zoek is naar vernieuwing, nieuwe kansen en in beweging is. Onnavolgbaar is wat mij onlangs nog als compliment is gegeven.

 

Wat krom is recht maken, is wat mij gelukkig maakt. En dat is wat ik ga doen!

 

Ik ga makelaarskantoren analyseren, reorganiseren, structureren en optimaliseren. Daarnaast ga ik mensen opleiden, trainingen geven, iedereen in zijn kracht zetten en werken met de P van plezier. Een levensles welke ik van een heel speciaal iemand heb meegekregen. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Paul Ouwerkerk
4 jaar geleden

Heel veel succes en vooral veel plezier met alles wat je gaat ondernemen! Volg je hart en ga je eigen weg, want die lijd je vaak naar succes.Ga altijd voor het hoogst haalbare dat haalt het beste uit jezelf! "Niet lullen maar Poetsen" dan komt het wel goed!